Meteo Meniu
ZALAU, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

ZALAU
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in ZALAU la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


In viitorul indepartat, oamenii vor putea sa manevreze vremea. Deja, pe portiuni mici , noi putem sa influntam evenimentele meteo, prin vrerea noastra. De mult, la Urlati, in Prahova, sunt rachete de furtuna, care in teorie ar trebui sa fie trase in norii negrii de furtuna, sa declanseze ploaia, nu grindina care este daunatoare pentru recolte. Altii, rusii de exemplu, imprastie diverse prafuri din avion in nori, casa genereze formarea picaturilor de ploaie. Foarte curand, in buletinul ZALAU o sa avem texte de genul: vremea normala va fi asa, dar primarul a decis sa o schimbam putin, sa avem soare, ca va fi un eveniment in centrul orasului :)

Cum influenteaza vremea aceasta incalzire globala, de care am auzit cu totii? Cel putin in ultima vreme, iernile au fost foarte reci si verile au plouat. Nu cumva aceasta incalzire globala este o farsa? Din pacate, nu este o farsa. Spre deosebire de oamenii cu IQ redus, care nu pot sa priveasca in viitor sau sa isi aduca aminte lucruri de acum cativa ani, ceilalti pot sa vada lucruri dezastroase apropo de evolutia vremii, care nu se intamplau acum 10-20 de ani. Violenta fenomelelor meteo este acum mult mai ridicata. Daca va uitati si la ZALAU, trendul pe ultimii ani, o sa vedeti ca lucrurile nu merg in mai bine din pacate.

De multe ori am vazut ca prognoza ZALAU la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde ZALAU arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.

V-ati intrebat de ce de multe ori, la stiri, informatiile ZALAU nu se pupa cu ceea ce se intampla in realitate? O posibila explicatie o reprezinta microclimatele locale. Si nu vorbim aici doar de bucuresti, ci si de zone de sute de metri, unde poate sa ploua torential si 2 blocuri mai incolo sa fie soare. Vantul este deasemenea o variabila, chiar daca este aplicabila la zone mai mari

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la ZALAU. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. ZALAU