Meteo Meniu
RAMNICU VALCEA, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

RAMNICU VALCEA
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in CAZANESTI (RAMNICU VALCEA) la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Va dati seama cate putere de procesare este necesara pentru a se prelucra informatiile meteorologice despre vreme? Cele mai mari computere din lume, de la NOOA asta fac. Fac predictii despre vreme, banzadu-se pe modele matematice complexe. Chiar si o prognoza meteo simpla, precum prognoza RAMNICU VALCEA necesita un efort informatic foarte ridicat

De multe ori am vazut ca prognoza RAMNICU VALCEA la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza RAMNICU VALCEA. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

Ce legatura este intre prognoza meteo (chiar si prognoza mete calarasi) si preturile la imobiliare? Si preturile la bursa? Sau preturile la bunurile de consum? O vreme frumoasa automat alimenteaza optimismul. De acceea, in primavara, cand ies ghioceii si oamenii incep sa prinda speranta, automat incep sa creasca preturile. Dar daca te duci iarna, cand e mohorat, cand lumea e dupa revelion, nu mai are bani, sunt vanzari putine, atunci o sa scoti un super pret.

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul RAMNICU VALCEA zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde RAMNICU VALCEA arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. RAMNICU VALCEA