Meteo Meniu
PITESTI, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

PITESTI
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in PITESTI la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Pe o scara de la 1 la 10, cat de mare increde aveti in prognoza PITESTI pe care o primiti de la actualul vostru furnizor de informatii meteo? Mai ales daca aveti un eveniment important. Nu-i asa ca face mai mult sens sa te documentezi pe mai multe situri, sa vezi ce zic mai multi? Nu? Pana la urma, conteaza sa ai cat mai multe date, sa iei decizia cea mai buna. Oricum, sansele sa varieze sunt destul de mari, va spun asta din experienta

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la PITESTI. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde PITESTI arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.

Atentie la razele ultraviolete. Soarele, desi pare foarte prietenos, NU ESTE. Cand mergem la mare si vedem plaja plina de oameni, la orele in care cancerul vine la pachet, ne gandim cata lipsa de cultura generala este. Oamenii au tendinta sa creada ca nu o sa li se intample tocmai lor. Oamenii cred ca soarele este prietenos pentru ca bunicii lor au trait pana la 70 de ani si nu au patit nimic. Dar incidenta cancerelor de piele creste alarmant. Oamenii, chiar daca stiu, prefera sa ignore. Asta se poate numi prostie. Urmariti la PITESTI datele despre puterea soarelui si feriti-va de razele lui daunatoare de la orele de maxima radiatie. Feriti-va singuri.

Foarte multa lume este influentata de vreme din punct de vedere al starii de sanatate. Presiunea scazuta (sau ridicata), umiditatea ridicata (sau scazuta), vantul (curentul), chiar si soarele. Toate ne influenteaza, mai mult sau mai putin. Si cand te uiti dupa prognoza PITESTI, iti dai seama cum o sa fie o populatie urbana. Aaa, azi o sa fie depresivi marea majoritate. SI preturile la apartamente o sa fie mai mici :)

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul PITESTI zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. PITESTI