Meteo Meniu
ORADEA, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

ORADEA




Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in ORADEA la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza ORADEA. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

De multe ori am vazut ca prognoza ORADEA la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Cum influenteaza vremea starea de spirit? Marea majoritatea a oamenilor sunt influentati de vreme. Daca e soare si frumos, sunt veseli. Daca ploua, e ceata si e urat, sunt abatuti. Si atunci, cand se uita la ORADEA, este ca si cand isi citesc horoscopul. Azi stiu cum o sa ma simt :) Dar este mult mai important ca sa nu te lasi influentat de vreme. Oricat de urat este afara, sa poti sa fii vesel si pozitiv :) Multa Bafta

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la ORADEA. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)

Cine vrea sa stie cum o sa fie vremea in localitatea lui, e invitat sa dea un search pe google dupa ORADEA, ca sa vada cateva rezultate. Un singur site, oricat de bun ar fi, tot poate fi supus greselii.

---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient!



 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. ORADEA