Meteo Meniu
MORENI, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

MORENI
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in HUMORENI la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la MORENI. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)

Oare influenteaza starea de spirit personala fenomenele MORENI? Un wishfull thinking? Sau un fel de placebo? Sunt anumite studii care arata ca daca iti doresti foarte foarte mult un anumit lucru, atunci sansele ca respectivul lucru sa se intample cresc. Oricum, eu sper sa am dreptate si sa fie soare si frumos ori de cate ori vreau.

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul MORENI zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.

Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza MORENI. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

Cea mai buna prognoza MORENI sunt tot semnele batranesti. Daca e apus de soare frumos, rosu, sigur o sa fie o vreme frumoasa a doua zi. Daca randunelele zboara jos, o sa ploua. Daca braometrul facut din 2 cracute de brad uscate se lasa, atunci sigur va ploua a doua zi.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. MORENI