Meteo Meniu
MOINESTI, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

MOINESTI
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in MOINESTI la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Foarte multa lume este influentata de vreme din punct de vedere al starii de sanatate. Presiunea scazuta (sau ridicata), umiditatea ridicata (sau scazuta), vantul (curentul), chiar si soarele. Toate ne influenteaza, mai mult sau mai putin. Si cand te uiti dupa prognoza MOINESTI, iti dai seama cum o sa fie o populatie urbana. Aaa, azi o sa fie depresivi marea majoritate. SI preturile la apartamente o sa fie mai mici :)

In viitorul indepartat, oamenii vor putea sa manevreze vremea. Deja, pe portiuni mici , noi putem sa influntam evenimentele meteo, prin vrerea noastra. De mult, la Urlati, in Prahova, sunt rachete de furtuna, care in teorie ar trebui sa fie trase in norii negrii de furtuna, sa declanseze ploaia, nu grindina care este daunatoare pentru recolte. Altii, rusii de exemplu, imprastie diverse prafuri din avion in nori, casa genereze formarea picaturilor de ploaie. Foarte curand, in buletinul MOINESTI o sa avem texte de genul: vremea normala va fi asa, dar primarul a decis sa o schimbam putin, sa avem soare, ca va fi un eveniment in centrul orasului :)

De multe ori am vazut ca prognoza MOINESTI la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Cine vrea sa stie cum o sa fie vremea in localitatea lui, e invitat sa dea un search pe google dupa MOINESTI, ca sa vada cateva rezultate. Un singur site, oricat de bun ar fi, tot poate fi supus greselii.

Cea mai buna prognoza MOINESTI sunt tot semnele batranesti. Daca e apus de soare frumos, rosu, sigur o sa fie o vreme frumoasa a doua zi. Daca randunelele zboara jos, o sa ploua. Daca braometrul facut din 2 cracute de brad uscate se lasa, atunci sigur va ploua a doua zi.

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la MOINESTI. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. MOINESTI