Meteo Meniu
CAPENI, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

CAPENI
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in CAPENI la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Cea mai buna prognoza CAPENI sunt tot semnele batranesti. Daca e apus de soare frumos, rosu, sigur o sa fie o vreme frumoasa a doua zi. Daca randunelele zboara jos, o sa ploua. Daca braometrul facut din 2 cracute de brad uscate se lasa, atunci sigur va ploua a doua zi.

Pe o scara de la 1 la 10, cat de mare increde aveti in prognoza CAPENI pe care o primiti de la actualul vostru furnizor de informatii meteo? Mai ales daca aveti un eveniment important. Nu-i asa ca face mai mult sens sa te documentezi pe mai multe situri, sa vezi ce zic mai multi? Nu? Pana la urma, conteaza sa ai cat mai multe date, sa iei decizia cea mai buna. Oricum, sansele sa varieze sunt destul de mari, va spun asta din experienta

Cine vrea sa stie cum o sa fie vremea in localitatea lui, e invitat sa dea un search pe google dupa CAPENI, ca sa vada cateva rezultate. Un singur site, oricat de bun ar fi, tot poate fi supus greselii.

Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza CAPENI. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul CAPENI zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.

Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la CAPENI. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. CAPENI