Meteo Meniu
BUCURESTI, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

BUCURESTI
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in BUCURESTI la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la BUCURESTI. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)

Cum influenteaza vremea cladirile de beton. Origil. Temperatura creste pentru ca radiatia solara este pastrata mult mai mult decat radiatia care ajunge pe frunzele copacilor. In new-York de exemplu, au inceput un program de cativa ani prin care vor sa planteze verdeata pe acoperisurile imobilelor. Pe langa faptul ca scad costurile de intretinere ale imobilului (vara este mai racoare, iarna este mai cald), se genereaza si mai mult oxigen, este mai respirabil, proprietarii de imobile se pot relaxa pe acoperisurile lor, pana atunci niste cazane acoperite de zmoala, foarte fierbinti. Ajutati situatia BUCURESTI si voi, printr-o inverzire mai mare a spatiilor pe care le detineti.

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul BUCURESTI zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.

---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)

V-ati intrebat de ce de multe ori, la stiri, informatiile BUCURESTI nu se pupa cu ceea ce se intampla in realitate? O posibila explicatie o reprezinta microclimatele locale. Si nu vorbim aici doar de bucuresti, ci si de zone de sute de metri, unde poate sa ploua torential si 2 blocuri mai incolo sa fie soare. Vantul este deasemenea o variabila, chiar daca este aplicabila la zone mai mari

Ati vazut ce prezentatori meteo au cei de la ProTV? Imbracati care mai de care mai fistichiu? Cum prezinta ei BUCURESTI cu cizmele de emo si cu sacou in 100 de culor. Ce sa zic, sunt simpatici. Daca ar nimeri si de mai multe ori prognoza, ar fi si mai bine. Cu toate, ca din toate televiziunile, ei sunt cei care au sansa cea mai mare sa nimereasca cat mai bine prognoza meteo.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. BUCURESTI