Meteo Meniu
BRASOV, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

BRASOV
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in BRASOV la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Vreua sa merg la un meci de fotbal cu baietii in weekend si ma intereseaza sa stiu ce zic astia la BRASOV. Chiar daca va fi ploaie si frig, tot as vrea sa merg. Pana la urma, sunt barbat :)

Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza BRASOV. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

Cum influenteaza vremea cladirile de beton. Origil. Temperatura creste pentru ca radiatia solara este pastrata mult mai mult decat radiatia care ajunge pe frunzele copacilor. In new-York de exemplu, au inceput un program de cativa ani prin care vor sa planteze verdeata pe acoperisurile imobilelor. Pe langa faptul ca scad costurile de intretinere ale imobilului (vara este mai racoare, iarna este mai cald), se genereaza si mai mult oxigen, este mai respirabil, proprietarii de imobile se pot relaxa pe acoperisurile lor, pana atunci niste cazane acoperite de zmoala, foarte fierbinti. Ajutati situatia BRASOV si voi, printr-o inverzire mai mare a spatiilor pe care le detineti.

Cea mai buna prognoza BRASOV sunt tot semnele batranesti. Daca e apus de soare frumos, rosu, sigur o sa fie o vreme frumoasa a doua zi. Daca randunelele zboara jos, o sa ploua. Daca braometrul facut din 2 cracute de brad uscate se lasa, atunci sigur va ploua a doua zi.

---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)

Ati vazut ce prezentatori meteo au cei de la ProTV? Imbracati care mai de care mai fistichiu? Cum prezinta ei BRASOV cu cizmele de emo si cu sacou in 100 de culor. Ce sa zic, sunt simpatici. Daca ar nimeri si de mai multe ori prognoza, ar fi si mai bine. Cu toate, ca din toate televiziunile, ei sunt cei care au sansa cea mai mare sa nimereasca cat mai bine prognoza meteo.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. BRASOV