Meteo Meniu
BAIA MARE, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

BAIA MARE
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in BAIA MARE la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


De multe ori am vazut ca prognoza BAIA MARE la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Atentie la razele ultraviolete. Soarele, desi pare foarte prietenos, NU ESTE. Cand mergem la mare si vedem plaja plina de oameni, la orele in care cancerul vine la pachet, ne gandim cata lipsa de cultura generala este. Oamenii au tendinta sa creada ca nu o sa li se intample tocmai lor. Oamenii cred ca soarele este prietenos pentru ca bunicii lor au trait pana la 70 de ani si nu au patit nimic. Dar incidenta cancerelor de piele creste alarmant. Oamenii, chiar daca stiu, prefera sa ignore. Asta se poate numi prostie. Urmariti la BAIA MARE datele despre puterea soarelui si feriti-va de razele lui daunatoare de la orele de maxima radiatie. Feriti-va singuri.

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde BAIA MARE arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.

Va dati seama cate putere de procesare este necesara pentru a se prelucra informatiile meteorologice despre vreme? Cele mai mari computere din lume, de la NOOA asta fac. Fac predictii despre vreme, banzadu-se pe modele matematice complexe. Chiar si o prognoza meteo simpla, precum prognoza BAIA MARE necesita un efort informatic foarte ridicat

Au aparut tornade in Romania? Se pare ca da. De cele mai multe ori, orice vartej de aer, generat de niste curenti la nivelul solului, chiar daca puternic, este catalogat ca tornada. Insa nu este asa. O tornada reala pleaca de la alte premize atmosferice, care la noi in tara (inca) nu se regasesc. Oricum, ce va sfatuim este sa urmariti buletinul BAIA MARE zi de zi si sa evitati sa iesiti afara daca vremea se anunta rea.

---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. BAIA MARE