Meteo Meniu
ARAD, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

ARAD
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in ARAD la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


De multe ori am vazut ca prognoza ARAD la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

---
Cine este mascota MeteoMeteo.ro? Jeanetta :)

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde ARAD arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.

Vreau sa zbor cu avionul. Cat de mult sa imi fac probleme referitor la prognoza ARAD. Raspunsul nostru: sa iti faci probleme doar daca avionul tau aterizeaza acolo. La decolare, chiar pe vant puternic, se poate decola relativ usor. Insa la aterizare, unde vantul poate sa balanseze periculos de mult aparatul, avionul poate sa acroseze cu una din aripi pista aeroportului si de aici pana la dezastru aviatic mai este putin. Partea buna este ca statistic vorbind este mult mai sigur sa mergi cu avionul decat cu masina. Deci, intereseaza-te de prognoza meteo, dar pana la urma ai incredere in cei de la aeroport.

Cine vrea sa stie cum o sa fie vremea in localitatea lui, e invitat sa dea un search pe google dupa ARAD, ca sa vada cateva rezultate. Un singur site, oricat de bun ar fi, tot poate fi supus greselii.

Oare influenteaza starea de spirit personala fenomenele ARAD? Un wishfull thinking? Sau un fel de placebo? Sunt anumite studii care arata ca daca iti doresti foarte foarte mult un anumit lucru, atunci sansele ca respectivul lucru sa se intample cresc. Oricum, eu sper sa am dreptate si sa fie soare si frumos ori de cate ori vreau.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. ARAD